Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Διαιτολογικές Υπηρεσίες

Το BODY analysis είναι ένα πρότυπο εργαστήριο διατροφής, διαιτολογίας και σωματικών μετρήσεων. Πρόκειται για ένα χώρο που παρέχει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας για την πλήρη ανάλυση σωματικής κατάστασης, φυσικής δραστηριότητας, αλλά και αξιολόγησης τρόπου ζωής. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα άτομα να αποκτήσουν ένα υγιεινότερο τρόπο ζωής καθώς και διατροφής, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές ανά περίσταση.

Το BODY analysis σε συνεργασία με την εταιρεία βλαστοκυττάρων mycells σας παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης σε ότι αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μία συνεδρία δωρεάν μετρήσεων. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να παρέχεται επιπλέον στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης στο ζευγάρι που εμπιστεύεται την εταιρεία mycells. Για την περαιτέρω παρακολούθηση των αλλαγών του σώματός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς επίσης και την μετέπειτα αποκατάσταση του σώματος σας κατά τη διάρκεια του θηλασμού, το BODY analysis μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Η σωστή και συστηματική παρακολούθηση κατά την περίοδο της κύησης θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε αυτή τη σημαντική στιγμή στη ζωή σας. Συμβουλές διατροφής, εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα, μετρήσεις σώματος είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σας παρέχονται για τη σωστή κάλυψη των δικών σας ενεργειακών αναγκών αλλά και του εμβρύου, τόσο για την ομαλή έκβαση της εγκυμοσύνης σας όσο και τη σωστή ανάπτυξη αυτού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells