Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Συλλογή Νεογιλών Δοντιών

1Το δόντι μπορεί να συλλεγεί στο σπίτι ή κατόπιν ραντεβού από τον οδοντίατρό σας.

2Σε περίπτωση που υπάρξει απώλεια δοντιού και δεν έχετε προμηθευτεί το κιτ συλλογής από τη mycells, τοποθετείστε το δόντι σε ένα καθαρό ποτήρι με φρέσκο πλήρες γάλα υψηλής παστερίωσης στο ψυγείο (συντήρηση).

3Τόσο στην περίπτωση εξαγωγής του δοντιού στο σπίτι όσο και στον οδοντίατρο, συνίσταται η χρήση στοματικού διαλύματος για ορισμένες ημέρες πριν, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες επιμόλυνσης από την παρουσία μικροβίων του στόματος.

4Σε κάθε περίπτωση ,τα δόντια θα πρέπει να τοποθετηθούν στο φιαλίδιο που περιέχει το ειδικό υγρό συντήρησης, αμέσως μετά την εξαγωγή τους. Στη συνέχεια, το φιαλίδιο μαζί με το/τα δόντια τοποθετούνται στην ισοθερμική συσκευασία. Μετά τη συλλογή καλέστε τη mycells για να οργανώσει την άμεση παραλαβή του. Η μεταφορά του πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από τη συλλογή.

ΠροσοχήΔε θα πρέπει να ξεπεραστεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15-30 λεπτών από τη στιγμή εξαγωγής του δοντιού μέχρι την τοποθέτησή του στο φιαλίδιο.

 

5Σε περίπτωση που η εξαγωγή γίνει εκτάκτως (απόγευμα ή βράδυ) και δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί άμεσα στα εργαστήρια της mycells, τοποθετείτε το φιαλίδιο που περιέχει το/τα δόντια και την παγοκύστη-τζέλ στο ψυγείο (συντήρηση).

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells