Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Συλλογή Ιστού Ομφαλίου Λώρου

Η συλλογή τμήματος του ιστού από τον ομφάλιο λώρο είναι μία απλή, ανώδυνη διαδικασία που γίνεται μετά από τον τοκετό, είτε αυτός γίνει φυσιολογικά, είτε με καισαρική τομή και αφού ο μαιευτήρας ή η μαία περιδέσει και κόψει τον ομφάλιο λώρο και απομακρύνει το μωρό.

Η διαδικασία της συλλογής δεν διαρκεί παραπάνω από τρία με πέντε λεπτά, είναι ανώδυνη, απλή και δεν επηρεάζει το νεογνό ή την μητέρα.

Το δείγμα που συλλέγεται μπορεί να μείνει σε θερμοκρασία δωματίου έως και 48 ώρες χωρίς να υπάρξει αρνητική επίδραση στις λειτουργίες και την βιωσιμότητα των βλαστοκυττάρων που περιέχει.

Οι διεθνείς κανόνες, που ακολουθεί πιστά η mycells, δηλώνουν πως θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η διαδικασία κρυοσυντήρησης στο εργαστήριο πριν συμπληρωθούν 48 ώρες από τη στιγμή της συλλογής.

Ο μαιευτήρας θα καθαρίσει καλά και θα απολυμάνει μία περιοχή του ομφάλιου λώρου ( που όμως δεν έχει τρυπηθεί, εφόσον έχει ήδη γίνει και συλλογή του ομφαλοπλακουντιακού αίματος) και θα κόψει ένα τμήμα μήκους περίπου 25 εκατοστών (αλλά όχι μικρότερο των 15 εκατοστών), χρησιμοποιώντας αποστειρωμένο ψαλίδι.

Θα τοποθετήσει το κομμάτι του ομφάλιου λώρου μέσα στο ειδικό σωληνάριο συλλογής, μέσα στο κιτ συλλογής, ώστε να μεταφερθεί στο εργαστήριο.
Ο ιστός του ομφάλιου λώρου, μέσα στη συσκευασία μεταφοράς, διατηρείται στο μαιευτήριο, σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να μεταφερθεί στο εργαστήριο, όπως και το ΟΠΑ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells