Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Ανακοίνωση συνεργασίας Liaison & Μόσχευμα Ζωής

Οι εταιρείες LIAISON–ΒΙΟΜΑΤΡΙΞ ΕΠΕ και ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΖΩΗΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΕ σας ανακοινώνουν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ακόμη υψηλότερου επιπέδου στον τομέα της φύλαξης βλαστοκυττάρων και βιολογικών υλικών, αλλά και σε αυτόν της αναγεννητικής ιατρικής.

Οι δύο εταιρείες, σας είναι ήδη γνωστές και έχουν καθιερωθεί στο χώρο για την αφοσίωσή τους στην επιστημονικότητα και την αξιοπιστία. Πρόκειται για δύο εταιρείες με παράλληλη πορεία, που ακολουθούσαν από την αρχή τα αυστηρότερα συστήματα ποιότητας και τις οδηγίες όλων των αρμόδιων Ευρωπαϊκών και Διεθνών οργανισμών.

Διατηρούν από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας τους πιστοποίηση κατά ISO9001:2008 για όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους και διαθέτουν εργαστήρια πλήρως εναρμονισμένα με το διεθνές πρότυπο ISO15189:2007, που αφορά αποκλειστικά στην διαπίστευση εργαστηρίων από το Ε.Σ.Υ.Δ., χρησιμοποιώντας πλήρως αυτοματοποιημένες και αναγνωρισμένες διεθνώς μεθόδους, υπό άσηπτες συνθήκες (Clean Room Grade B). Είναι γνωστό, αλλωστε, πως το ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΖΩΗΣ και η LIAISON ήταν οι πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που πραγματοποίησαν την απομόνωση των βλαστοκυττάρων με τη χρήση του αυτόματου συστήματος SEPAX της ελβετικής εταιρείας BIOSAFE. Ακολουθούν πλήρως τις προδιαγραφές τόσο της Ε.Ε., όσο και των διεθνών οργανισμών Netcord-FACT για τις τράπεζες ΟΠΑ και JACIE για τις μεταμοσχεύσεις.

Μέχρι και σήμερα, οι εταιρείες μας απολαμβάνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμησή σας, χάρη σε αυτά τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας, στον επαγγελματισμό μας και στον σεβασμό που επιδεικνύουμε. Η νέα κοινή εταιρεία θα λειτουργεί πλέον με τον διακριτικό τίτλο mycells ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΖΩΗΣ/ LIAISON και θα εξακολουθεί να παρέχει όλες τις επιστημονικές, ηθικές και νομικές εγγυήσεις, την τήρηση της δεοντολογίας και του επαγγελματισμού, αλλά και την επιδίωξη της καινοτομίας, ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις και αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις εμπειρίες των στελεχών της. Η mycells θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργαστηριακές διαδικασίες που αφορούν στο ομφαλοπλακουντιακό αίμα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ανακαινισμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητους χώρους. Ταυτόχρονα, θα επεκταθεί σε περισσότερους τομείς και θα αναπτύξει νέες υπηρεσίες, ακολουθώντας πάντα τις επιστημονικές εξελίξεις.

Θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση προς τους γονείς αλλά κυρίως με αγάπη προς τις νέες υπάρξεις που καλούμαστε όλοι να προστατεύσουμε. Σας καλούμε, λοιπόν, να «επικυρώσετε» τη κοινή μας προσπάθεια, δείχνοντάς μας εκ νέου την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Για τη mycells,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΣΙΑΔΟΥ

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells