Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Ποιοί Είμαστε

 

Η mycells δημιουργήθηκε από τη συνένωση των εταιριών LIAISON και Μόσχευμα Ζωής, που έχουν καθιερωθεί στο χώρο για τη μακροχρόνια αφοσίωσή τους στην επιστημονικότητα και την αξιοπιστία.

Πρόκειται για δύο τράπεζες οικογενειακής φύλαξης βλαστοκυττάρων με παράλληλη πορεία, που ακολουθούσαν από την αρχή τα αυστηρότερα συστήματα ποιότητας και τις οδηγίες όλων των αρμόδιων Ευρωπαϊκών και Διεθνών οργανισμών.

Η mycells επενδύει δυναμικά στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της και χρησιμοποιεί τις αναβαθμισμένες εργαστηριακές της εγκαταστάσεις. Σκοπός της είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες και αρτιότερες υπηρεσίες στον τομέα της φύλαξης βλαστοκυττάρων και βιολογικών υλικών, αλλά και σε αυτόν της αναγεννητικής ιατρικής.

Αναλαμβάνει, επίσης, τη συνέχιση σημαντικών συνεργασιών με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς υγείας, με καταξιωμένες τράπεζες του εξωτερικού αλλά και με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Σημαντική εγγύηση αποτελεί επιπλέον ότι η mycells είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΕΕΤΟΑ).

Ως μελλοντικοί γονείς έχετε τη μοναδική ευκαιρία συλλογής και κρυοσυντήρησης των βλαστικών κυττάρων του παιδιού σας. Τα κύτταρα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού ασθενειών.

Η mycells είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία αυτή που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για την υγεία όχι μόνο του παιδιού αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς σας.

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα ξεκινά από τη μεγάλη μας επιθυμία να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells