Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών.

Εγκαταστάσεις

Εργαστηριακές υποδομές

Απόλυτα εναρμονισμένα με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα συλλογής, ελέγχου και επεξεργασίας βλαστικών κυττάρων, τα σύγχρονα εργαστήρια τα οποία βρίσκονται σε ιδιόκτητους χώρους της MYCELLS πρωτοπορούν προσφέροντας:

  • Προδιαγραφών Grade B Clean Room - Απόλυτα άσηπτο εργαστήριο.
  • Αυτοματοποιημένες και “κλειστές” διαδικασίες σε όλα τα στάδια επεξεργασίας των δειγμάτων (ούσα η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί συστήματα SEPAX– BIOSAFE τα οποία μηδενίζουν την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους και επιμόλυνσης του δείγματος).
  • Σταδιακή ψύξη των κυττάρων (χρήση μηχανήματος ICECUBE SYLAB) για την εξασφάλιση της μέγιστης βιωσιμότητας των κυττάρων.
  • Φύλαξη των δειγμάτων ΟΠΑ σε κρυοασκούς και μεταλλικά κάνιστρα όπως προτείνει η NETCORD/FaCT και η ΑΑΒΒ.
  • Ενδελεχής ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος του δείγματος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Σύστημα 24ωρης τηλεπαρακολούθησης των δειγμάτων με άμεση τηλεειδοποίηση (alarm systems)

Η ασφάλεια που προβλέφθηκε για το χώρο είναι μοναδική: υπάρχει τριπλό επίπεδο ασφάλειας για την πρόσβαση εντός του χώρου των εγκαταστάσεων και ένα επίπεδο επιπλέον για το χώρο εργασίας. Η παρακολούθηση και καταγραφή όλων των κινήσεων ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ των εγκαταστάσεων μεταδίδεται σε ειδικό κέντρο για την αδιάλειπτη, επί 24ωρου βάσεως, επαφή του συστήματος με την εταιρεία. Η μεταφορά δεδομένων μέσω IP static και η αναφορά όλων των ζωνών ασφαλείας σε κινητά τηλέφωνα εγγυώνται την πλήρη ασφάλεια της αποθήκευσης των δειγμάτων.

 

Γραφεία Διοίκησης- Χώροι Ενημέρωσης

Τα γραφεία διοίκησης της εταιρείας βρίσκονται στην οδό ΕΓΝΑΤΙΑ 142, Κέντρο, Θεσσαλονίκη, στον πρώτο όροφο. Αποτελούν αποκλειστικά χώρο ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων γονέων από τα στελέχη της εταιρείας. Λειτουργούν όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κατόπιν συνεννόησης.

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι

Πιστοποίηση ISO

iso

Διαπίστευση ΕΣΥΔ

esyd

Ιδρυτικό Μέλος

uc

Γραμμή Ζωής

     contact mycells